Rețeta Guasacaca (salsa de Avocado) ar putea satisface pofta mexicană în jur 10 minute. Acest hor d ' oeuvre are 173 calorii, 1g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. Un amestec de ceapă, avocado haas, jalapeincurbo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Serious Eats are 899 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Salsa De Avocado (Guasacaca), Guasacaca-Salsa De Avocado Venezueleană, și Guasacaca (Sos De Avocado).
Instrucțiuni
1
Așezați avocado, ceapă, ardei gras, jalapeinculro (dacă utilizați), usturoi, coriandru, pătrunjel, oțet și suc de lămâie în vasul de lucru al unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Pulsați până când totul este tocat mărunt, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Willamette Valley podgorii întreg Cluster ros. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.