Guacamole de porumb carbonizat cu chipsuri de porumb

Guacamolul de porumb carbonizat cu chipsuri de porumb necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 607 calorii, 8g de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită sare kosher, suc de var, frunze de cilantro și sare și piper. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Guacamole de porumb carbonizat cu chipsuri de porumb, Guacamole De Porumb Carbonizat, și Guacamole De Porumb Carbonizat.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mare.
Scoateți cojile din porumbul la grătar și aruncați-le.
Periați spicele de porumb cu 2 linguri de ulei de canola și condimentați cu sare și piper. Grătiți urechile până când sâmburii se rumenesc ușor pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Scoateți sâmburii din urechi.
Așezați avocado într-un castron mediu și amestecați ușor cu o furculiță.
Adăugați porumbul, serrano, ceapa, sucul de lămâie, restul de 2 linguri de ulei, coriandru și sare și piper și amestecați ușor pentru a combina.
Serviți cu chipsuri de porumb prăjite sau tortilla de făină caldă.
Încălziți grătarul la mediu.
Trageți cojile exterioare pe ureche până la bază. Îndepărtați mătasea din fiecare spic de porumb cu mâna. Îndoiți cojile la loc și legați capetele împreună cu șirul de bucătărie.
Așezați spicele de porumb într-un castron mare cu apă rece cu 1 lingură de sare timp de 10 minute.
Scoateți porumbul din apă și scuturați excesul.
Așezați porumbul pe grătar, închideți capacul și grătarul timp de 15 până la 20 de minute, rotind la fiecare 5 minute sau până când miezurile sunt fragede când sunt străpunse cu un cuțit.
Scoateți cojile și mâncați pe știulete sau îndepărtați sâmburii.
Cum să îndepărtați boabele de porumb din știuleți: pentru a îndepărta boabele din știuleți de porumb crud sau gătit, stați știuleți în poziție verticală pe capătul tulpinii într-o tigaie mare, ținând vârful cu degetele.
Tăiați părțile laterale ale știulețului cu un cuțit ascuțit, eliberând sâmburi fără a tăia în știuleți. Rulați marginea plictisitoare a cuțitului pe știuleț pentru a elibera orice porumb și lichid rămas.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Guacamolul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros standard. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir]()
Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir
Arome de cireș negru, podea de pădure, lavendar, zmeură, cracker graham, petală de trandafir și vanilie. Arome de cireș bing, coacăz roșu, afine, pământ, cacao, mineral.