Guacamol Tradițional Mexican

Guacamole tradițional Mexican ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 174 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 178 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, coriandru, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 96%. Încercați Chipotle Mexican Grill Guacamole – guacamole proaspăt făcute, care este ușor de a face poate fi avut cu acest, guacamole | cum se face guacamole / guacamole mexican, și Guacamole / dip Mexican de avocado / guacamole Perfect pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mash avocado într-un castron până la crem.
Se amestecă roșiile, ceapa, cilantro, sucul de lămâie și ardeiul jalapeno în piureul de avocado până se combină bine; condimentează cu sare și piper negru.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Cuvaison Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Carneros pinot Noir din Cuvaison provine din proprietatea lor de 400 de acri din partea de sud a Văii Napa. Această podgorie cu climă rece permite condiții aproape perfecte an de an pentru a produce Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc și Merlot de clasă mondială. Controlul tuturor aspectelor agricole din propria podgorie oferă Cuvaison un avantaj în producerea fructelor de cea mai bună calitate, reducând astfel manipularea la cramă. Vinificatorul Steven Rogstad rezumă cel mai bine: "stilul și filozofia mea se bazează pe exprimarea caracterului unic al strugurilor noștri și pe a le face cât mai puțin posibil. Când cineva are un fruct atât de minunat cu care să lucreze, acesta ar trebui să fie accentul."