Guacamol gros cu chimen

Guacamol gros cu chimen
Chunky Guacamole cu chimen este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 279 calorii. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, semințe de chimen, jalape centico și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 82%. Încercați Guacamol gros cu chimen, Pui condimentat cu chimen cu sos de roșii gros, și Eva ' s indesata Guacamole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de chimen la foc moderat, agitând tigaia, până când este parfumată, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Transferați semințele de chimen într-un mortar pentru a se răci complet, apoi macinați fin cu un pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Scoateți jumătate din avocado într-un castron mare și zdrobiți-le grosolan cu o furculiță. Se amestecă sucul de lămâie, cilantro, ceapa, usturoiul, jalapeo și chimenul măcinat. Scoateți bucăți de avocado rămase în castron; amestecați ușor cu o lingură. Condimentează guacamolul cu sare și servește la temperatura camerei sau ușor răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Hot Dog, La GratarHot Dog, La Gratar
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură.
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de minerale și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de minerale și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
Aromas of black tea and cardamon are layered by notes of blueberry and blackberry. Fresh flavors of cranberry, plum and orange peel provide lively savory notes with a touch of mineral and cardamon. This is a rich and full-bodied Pinot Noir with balanced acidity and a finely textured finish. 
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista