Guacamol

Guacamol
Nevoie de un fără gluten, întreg 30, și hor d ' oeuvre vegan? Guacamole ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 3 porții cu 453 calorii, 6g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.33 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Un amestec de piper, sos de piper, ceapă tăiată cubulețe mici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 86 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este mare. Încercați guacamole | cum se face guacamole / guacamole mexican, Pătlagină verde prăjită cu Guacamole și creveți (Tostada de PL Inktano con camarones y Guacamole), și Chipotle Mexican Grill Guacamole – guacamole proaspăt făcute, care este ușor de a face poate fi avut cu acest pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Tăiați avocado în jumătate, îndepărtați gropile și scoateți carnea din cochilii într-un castron mare. (Îmi folosesc mâinile.) Adăugați imediat sucul de lămâie, sosul fierbinte, ceapa, usturoiul, sarea și piperul și aruncați bine. Folosind un cuțit ascuțit, feliați avocado în castron până când sunt tăiate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Adăugați roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4
Se amestecă bine și se gustă pentru sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir este un vin frumos stratificat și nuanțat, cu note de cireș roșu dulce, rodie, portocaliu de sânge, mentă și piper alb. Vinul este minunat adânc, cărnos și nuanțat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții3
Scor De Sănătate56
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista