Guacamol
Rețeta Guacamole ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 15 minute. Pentru $ 4.96 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 2. O porție conține 770 calorii, 14g de proteine, și 52G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 15 ar spune că a lovit la fața locului. Dacă aveți la îndemână avocado, frunze de coriandru, tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Încercați guacamole | cum se face guacamole / guacamole mexican, Chipotle Mexican Grill Guacamole – guacamole proaspăt făcute, care este ușor de a face poate fi avut cu acest, și Pătlagină verde prăjită cu Guacamole și creveți (Tostada de PL Inktano con camarones y Guacamole) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înjumătățiți avocado pe lungime.
Scoateți groapa și tăiați carnea în interiorul cochiliei. Strângeți avocado tăiat cubulețe într-un bol.
Apoi, presărați puțină sare și îndepărtați-o cu o furculiță până când ajungeți la avocado la consistența dorită.
Acum arunca pe o grămadă mare de Pico De Gallo și se amestecă împreună ușor. Testați întotdeauna guacamolul cu chipsuri de tortilla, astfel încât să obțineți un indicator mai precis al conținutului de sare.
Tăiați cantități egale de ceapă și roșii. Tăiați aproximativ cilantro.
Acum, feliați 1 sau 2 jalapeno în jumătate. Cu o lingură, răzuiți semințele. (Dacă vă plac lucrurile picante, lăsați în unele dintre membranele albe.) Tăiați jalapeno foarte fin; doriți un indiciu de căldură și aromă de jalapeno, dar nu doriți să provocați incendii. Acum aruncați cele patru ingrediente într-un castron.
Feliați varul în jumătate și stoarceți sucul de la o jumătate de var bolul.
Se presară cu sare și se amestecă împreună până se combină. Asigurați-vă că gustați pico de gallo și reglați condimentele, adăugând sare sau jalapeno mai tăiat cubulețe, dacă este necesar.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.