Grătar: Pastrama ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 23 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 96 ore. Această rețetă este plăcută de 86 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ienibaharul măcinat, usturoiul granulat, tipul de foc: indirect și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prajiturele Pastrama, Cum să-ți vindeci propria Pastramă, și Sandvișuri Cu Pastramă.
Instrucțiuni
1
Pentru a face vindecarea uscată, amestecați Morton Tender Quick, zahăr brun închis, piper negru, coriandru, usturoi granulat, ienibahar și frunze de dafin într-un castron mic. Înveliți pieptul întreg cu cura și puneți-l într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
(Marea Britanie Folosește Coacăze)
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Grăsime De Porc înapoi
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați în cea mai rece parte a frigiderului și vindecați timp de 4 zile, răsturnând pieptul de două ori pe zi.
3
Scoateți pieptul din pungă și spălați cât mai mult posibil sub apă curgătoare rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Puneți pieptul într-un recipient mare și umpleți cu apă și lăsați să se înmoaie timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Scoateți din apă și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Pentru a face frecarea, amestecați piperul negru, coriandrul și usturoiul granulat într-un castron mic. Înveliți pieptul întreg cu frecarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Foc până fumător sau gratar la 225 F, adăugând bucăți de lemn fumat atunci când la temperatura. Când lemnul este aprins și produce fum, așezați pieptul, partea grasă în sus și fumați până când un termometru citit instantaneu înregistrează 165 de grade atunci când este introdus în cea mai groasă parte a pieptului, aproximativ 4 până la 6 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
8
Scoateți din fumător, înfășurați în folie de aluminiu rezistentă și lăsați să se odihnească timp de 1 până la 2 ore. Feliați și serviți fierbinte sau refrigerați și feliați subțire când este rece.