Grătar: Pastramă
Grătar: Pastrama ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 23 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 96 ore. Această rețetă este plăcută de 86 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ienibaharul măcinat, usturoiul granulat, tipul de foc: indirect și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prajiturele Pastrama, Cum să-ți vindeci propria Pastramă, și Sandvișuri Cu Pastramă.
Instrucțiuni
Pentru a face vindecarea uscată, amestecați Morton Tender Quick, zahăr brun închis, piper negru, coriandru, usturoi granulat, ienibahar și frunze de dafin într-un castron mic. Înveliți pieptul întreg cu cura și puneți-l într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Așezați în cea mai rece parte a frigiderului și vindecați timp de 4 zile, răsturnând pieptul de două ori pe zi.
Scoateți pieptul din pungă și spălați cât mai mult posibil sub apă curgătoare rece.
Puneți pieptul într-un recipient mare și umpleți cu apă și lăsați să se înmoaie timp de 30 de minute.
Scoateți din apă și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Pentru a face frecarea, amestecați piperul negru, coriandrul și usturoiul granulat într-un castron mic. Înveliți pieptul întreg cu frecarea.
Foc până fumător sau gratar la 225 F, adăugând bucăți de lemn fumat atunci când la temperatura. Când lemnul este aprins și produce fum, așezați pieptul, partea grasă în sus și fumați până când un termometru citit instantaneu înregistrează 165 de grade atunci când este introdus în cea mai groasă parte a pieptului, aproximativ 4 până la 6 ore.
Scoateți din fumător, înfășurați în folie de aluminiu rezistentă și lăsați să se odihnească timp de 1 până la 2 ore. Feliați și serviți fierbinte sau refrigerați și feliați subțire când este rece.