Grătar: Negimaki
Grill: Negimaki ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 4.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 353 calorii. Această rețetă de la Serious Eats are 322 de fani. Un amestec de tip de foc: direct, zahăr, sake și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Pui-sparanghel Negimaki, Carne De Vită Și Sparanghel Negimaki, și Kale-și-Scallion Negimaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 2 litri de apă la fierbere într-o oală medie la foc mediu-mare.
Adăugați 1/2 lingură de sare, apoi Blanch scallions până când se înmoaie, aproximativ 45 de secunde.
Scoateți scallions într-un castron cu apă cu gheață.
Transferați scallions pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și usca.
Tăiați friptura de flanc cu bobul, ținând un cuțit mare la un unghi de 30 de grade față de placa de tăiat, în felii groase de 12 1/8 inci, care au o lățime de 1 1/2 până la 2 inci. Aranjați felii la 1 inch distanță pe folie de plastic, apoi acoperiți cu o altă bucată de folie de plastic și lăsați felii până la aproximativ 1/16 inch grosime.
Aranjați 3 felii de vită una lângă alta, suprapunându-se ușor felii pentru a forma un pătrat de 6 inci.
Presărați ușor pătratul cu sare, apoi așezați 3 scallions peste carne în direcția bobului. Înfășurați strâns carnea în jurul scallionilor și legați-o cu sfoară de bucătărie la capete și unde feliile de carne se suprapun. Repetați cu carnea rămasă și scallions.
Amestecați sake, mirin, sos de soia și zahăr într-un castron mic până când zahărul este dizolvat. Puneți rulourile într-un vas mic și turnați marinada peste ele, întorcându-se pentru a acoperi. Marinați, întorcându-vă ocazional, în timp ce pregătiți grătarul, 15 până la 30 de minute.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Rulouri la grătar, rezervând marinada, până când sunt bine arse pe toate părțile, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Se transferă pe o tăietură și se lasă să se odihnească 5 minute.
În timp ce carnea se odihnește, turnați marinada rezervată într-o oală mică. Se aduce la fierbere la foc mediu și se gătește până se îngroașă ușor, 3 până la 5 minute.
Tăiați și aruncați sfoara din rulourile negimaki.
Tăiați rola de mâncare în 6 felii de 1 inch. Aranjați rulourile pe o farfurie și stropiți cu sos.