Grătar mixt condimentat cu var la grătar
Grătarul mixt condimentat cu var la grătar durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 333 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 6,96 USD pe porție, primești o marinată care servește 6. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, sare de mare, creveți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Rețete similare includ Taco la grătar și pui condimentat cu Lime, Pui La Grătar Cu Miere Condimentată, și Fajitas La Grătar Mixt.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți curry, chimen, fenicul, boabe de piper, cayenne și sare într-o moară de condimente sau râșniță de cafea curată. Se macină într-o pulbere fină și se lasă deoparte.
Clătiți tuburile de calamari sub apă rece și uscați-le. Împărțiți corpurile de sus în jos, astfel încât să aveți 2 bucăți triunghiulare din fiecare.
Puneți calamarii, homarul și creveții pe un platou și stropiți cu o doză frumoasă de ulei de măsline, astfel încât fructele de mare să fie bine acoperite; condimentați cu o cantitate echitabilă de sare și piper.
Așezați o tigaie mare pentru grătar pe 2 arzătoare la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune și încălziți-l foarte fierbinte. Luați câteva prosoape de hârtie și pliați-le de mai multe ori pentru a face un pătrat gros. Ștergeți o cantitate mică de ulei pe prosopul de hârtie, apoi ștergeți cu atenție și rapid crestele tigaiei pentru grătar sau grătarele fierbinți ale grătarului.
Așezați homarul pe grătar, cu coaja în sus și gătiți timp de 5 minute până când coaja începe să devină roșiatică-portocalie. Întoarceți cozile de homar și așezați calamarii, creveții, ceapa verde și lămâile (tăiate cu partea în jos) și pe grătar până când totul este ușor carbonizat. Grătiți calamarii timp de 2 minute pe fiecare parte și nu mai mult, altfel vor deveni cauciucați.
Puneți fructele de mare amestecate la grătar și ceapa verde pe un platou mare și presărați puțin din amestecul de condimente peste tot. Strângeți lămâile la grătar peste crustacee și serviți imediat.