Grătar mixt condimentat cu var la grătar

Grătar mixt condimentat cu var la grătar
Grătarul mixt condimentat cu var la grătar durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 333 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 6,96 USD pe porție, primești o marinată care servește 6. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, sare de mare, creveți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Rețete similare includ Taco la grătar și pui condimentat cu Lime, Pui La Grătar Cu Miere Condimentată, și Fajitas La Grătar Mixt.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți curry, chimen, fenicul, boabe de piper, cayenne și sare într-o moară de condimente sau râșniță de cafea curată. Se macină într-o pulbere fină și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Clătiți tuburile de calamari sub apă rece și uscați-le. Împărțiți corpurile de sus în jos, astfel încât să aveți 2 bucăți triunghiulare din fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Squid TuburiSquid Tuburi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Puneți calamarii, homarul și creveții pe un platou și stropiți cu o doză frumoasă de ulei de măsline, astfel încât fructele de mare să fie bine acoperite; condimentați cu o cantitate echitabilă de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Așezați o tigaie mare pentru grătar pe 2 arzătoare la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune și încălziți-l foarte fierbinte. Luați câteva prosoape de hârtie și pliați-le de mai multe ori pentru a face un pătrat gros. Ștergeți o cantitate mică de ulei pe prosopul de hârtie, apoi ștergeți cu atenție și rapid crestele tigaiei pentru grătar sau grătarele fierbinți ale grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Așezați homarul pe grătar, cu coaja în sus și gătiți timp de 5 minute până când coaja începe să devină roșiatică-portocalie. Întoarceți cozile de homar și așezați calamarii, creveții, ceapa verde și lămâile (tăiate cu partea în jos) și pe grătar până când totul este ușor carbonizat. Grătiți calamarii timp de 2 minute pe fiecare parte și nu mai mult, altfel vor deveni cauciucați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Puneți fructele de mare amestecate la grătar și ceapa verde pe un platou mare și presărați puțin din amestecul de condimente peste tot. Strângeți lămâile la grătar peste crustacee și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista