Grătar: Mini Empanadas De Porc Tras

Grătar: Mini Empanadas De Porc Tras
Rețeta grătar: Mini Empanadas de porc tras ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 3 ore. Această rețetă servește 8 și costă 61 de cenți pe porție. Acest fel principal are 498 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 383 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă ați tras carne de porc, apă cu gheață, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mini Empanadas De Porc, Grătar De Porc Tras, și Carne De Porc Trasă La Grătar.

Instrucțiuni

1
Procesați făina, zahărul și sarea împreună într-un robot de bucătărie până se combină, aproximativ 6 secunde. Împrăștiați bucățile de unt peste amestecul de făină și pulsați până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere cu bucăți de unt nu mai mari decât mazărea mică, aproximativ 16 impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Transferați amestecul de făină într-un bol mare de amestecare. Lucrând cu 1/4 cană de apă odată, presărați apa peste amestecul de făină și amestecați-o folosind o spatulă de cauciuc, apăsând amestecul pe partea laterală a vasului pentru a forma un aluat, până când nu rămân bucăți mici de făină (este posibil să nu fie nevoie să folosiți toată apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru curată și împărțiți-l în 2 bucăți egale. Apăsați fiecare jumătate de aluat într-o bilă coezivă, apoi aplatizați bila într-un disc de 6 inci. Înfășurați fiecare disc în plastic și dați-l la frigider până când este ferm, dar nu tare, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
În timp ce aluatul se odihnește, puneți carnea de porc trasă într-un castron mic și adăugați suficient sos de oțet până când carnea este foarte umedă (este posibil să nu aveți nevoie de întreaga ceașcă de sos de la km).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți 1 disc de aluat din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Rulați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată într-un cerc de 18 inci cu grosimea de aproximativ 1/8 inch. Folosind un tăietor rotund de biscuiți de 3 inci, tăiați 18 runde și transferați-le pe foaia de copt pregătită, aruncând resturile de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Așezați o lingură plină de carne de porc trasă la mijlocul fiecărei runde. Sigilați aluatul în jurul umpluturii, folosind dinții unei furculițe pentru a crimpa marginile închise. Repetați cu al doilea disc de aluat și a doua foaie de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Periați empanadele cu oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
10
Coaceți până se rumenesc, 20 până la 25 de minute, comutând și rotind tăvile la jumătatea timpului de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Se lasă să se răcească 5 minute.
12
Transferați într-un platou și serviți cu un bol cu sos de grătar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Carnea de porc trasă funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Sur De los Andes Malbec cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Sur De los Andes Malbec
Sur De los Andes Malbec
Un Malbec suculent cu aciditate plină de viață care susține notele de zmeură, mure și prune țesute cu taninuri moi și finisaj cu nuanțe de condimente. Toți strugurii sunt Sortați dublu la sosirea la cramă. Toate fermentațiile au loc în mod natural cu drojdii native. Fermentarea durează 20 de zile cu 2 zile de macerare la rece, la temperaturi cuprinse între 24-27 Celsius pentru a obține cea mai mare complexitate. Vinul trece apoi prin fermentație malolactică 100% și este îmbătrânit în butoaie de stejar mai vechi.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista