Grătar: Mini Empanadas De Porc Tras

Grătar: Mini Empanadas De Porc Tras
Rețeta grătar: Mini Empanadas de porc tras ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 3 ore. Această rețetă servește 8 și costă 61 de cenți pe porție. Acest fel principal are 498 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 383 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă ați tras carne de porc, apă cu gheață, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mini Empanadas De Porc, Grătar De Porc Tras, și Carne De Porc Trasă La Grătar.

Instrucțiuni

1
Procesați făina, zahărul și sarea împreună într-un robot de bucătărie până se combină, aproximativ 6 secunde. Împrăștiați bucățile de unt peste amestecul de făină și pulsați până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere cu bucăți de unt nu mai mari decât mazărea mică, aproximativ 16 impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Transferați amestecul de făină într-un bol mare de amestecare. Lucrând cu 1/4 cană de apă odată, presărați apa peste amestecul de făină și amestecați-o folosind o spatulă de cauciuc, apăsând amestecul pe partea laterală a vasului pentru a forma un aluat, până când nu rămân bucăți mici de făină (este posibil să nu fie nevoie să folosiți toată apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru curată și împărțiți-l în 2 bucăți egale. Apăsați fiecare jumătate de aluat într-o bilă coezivă, apoi aplatizați bila într-un disc de 6 inci. Înfășurați fiecare disc în plastic și dați-l la frigider până când este ferm, dar nu tare, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
4
În timp ce aluatul se odihnește, puneți carnea de porc trasă într-un castron mic și adăugați suficient sos de oțet până când carnea este foarte umedă (este posibil să nu aveți nevoie de întreaga ceașcă de sos de la km).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Scoateți 1 disc de aluat din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Rulați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată într-un cerc de 18 inci cu grosimea de aproximativ 1/8 inch. Folosind un tăietor rotund de biscuiți de 3 inci, tăiați 18 runde și transferați-le pe foaia de copt pregătită, aruncând resturile de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Așezați o lingură plină de carne de porc trasă la mijlocul fiecărei runde. Sigilați aluatul în jurul umpluturii, folosind dinții unei furculițe pentru a crimpa marginile închise. Repetați cu al doilea disc de aluat și a doua foaie de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Periați empanadele cu oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
10
Coaceți până se rumenesc, 20 până la 25 de minute, comutând și rotind tăvile la jumătatea timpului de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Se lasă să se răcească 5 minute.
12
Transferați într-un platou și serviți cu un bol cu sos de grătar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Carnea de porc trasă funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Sur De los Andes Malbec cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Sur De los Andes Malbec
Sur De los Andes Malbec
Un Malbec suculent cu aciditate plină de viață care susține notele de zmeură, mure și prune țesute cu taninuri moi și finisaj cu nuanțe de condimente. Toți strugurii sunt Sortați dublu la sosirea la cramă. Toate fermentațiile au loc în mod natural cu drojdii native. Fermentarea durează 20 de zile cu 2 zile de macerare la rece, la temperaturi cuprinse între 24-27 Celsius pentru a obține cea mai mare complexitate. Vinul trece apoi prin fermentație malolactică 100% și este îmbătrânit în butoaie de stejar mai vechi.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista