Grătar: Mini Empanadas De Porc Tras

Grătar: Mini Empanadas De Porc Tras
Rețeta grătar: Mini Empanadas de porc tras ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 3 ore. Această rețetă servește 8 și costă 61 de cenți pe porție. Acest fel principal are 498 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 383 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă ați tras carne de porc, apă cu gheață, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mini Empanadas De Porc, Grătar De Porc Tras, și Carne De Porc Trasă La Grătar.

Instrucțiuni

1
Procesați făina, zahărul și sarea împreună într-un robot de bucătărie până se combină, aproximativ 6 secunde. Împrăștiați bucățile de unt peste amestecul de făină și pulsați până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere cu bucăți de unt nu mai mari decât mazărea mică, aproximativ 16 impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Transferați amestecul de făină într-un bol mare de amestecare. Lucrând cu 1/4 cană de apă odată, presărați apa peste amestecul de făină și amestecați-o folosind o spatulă de cauciuc, apăsând amestecul pe partea laterală a vasului pentru a forma un aluat, până când nu rămân bucăți mici de făină (este posibil să nu fie nevoie să folosiți toată apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru curată și împărțiți-l în 2 bucăți egale. Apăsați fiecare jumătate de aluat într-o bilă coezivă, apoi aplatizați bila într-un disc de 6 inci. Înfășurați fiecare disc în plastic și dați-l la frigider până când este ferm, dar nu tare, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
În timp ce aluatul se odihnește, puneți carnea de porc trasă într-un castron mic și adăugați suficient sos de oțet până când carnea este foarte umedă (este posibil să nu aveți nevoie de întreaga ceașcă de sos de la km).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Scoateți 1 disc de aluat din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
7
Rulați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată într-un cerc de 18 inci cu grosimea de aproximativ 1/8 inch. Folosind un tăietor rotund de biscuiți de 3 inci, tăiați 18 runde și transferați-le pe foaia de copt pregătită, aruncând resturile de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Așezați o lingură plină de carne de porc trasă la mijlocul fiecărei runde. Sigilați aluatul în jurul umpluturii, folosind dinții unei furculițe pentru a crimpa marginile închise. Repetați cu al doilea disc de aluat și a doua foaie de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Periați empanadele cu oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
10
Coaceți până se rumenesc, 20 până la 25 de minute, comutând și rotind tăvile la jumătatea timpului de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Se lasă să se răcească 5 minute.
12
Transferați într-un platou și serviți cu un bol cu sos de grătar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Carnea de porc trasă funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Sur De los Andes Malbec cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Sur De los Andes Malbec
Sur De los Andes Malbec
Un Malbec suculent cu aciditate plină de viață care susține notele de zmeură, mure și prune țesute cu taninuri moi și finisaj cu nuanțe de condimente. Toți strugurii sunt Sortați dublu la sosirea la cramă. Toate fermentațiile au loc în mod natural cu drojdii native. Fermentarea durează 20 de zile cu 2 zile de macerare la rece, la temperaturi cuprinse între 24-27 Celsius pentru a obține cea mai mare complexitate. Vinul trece apoi prin fermentație malolactică 100% și este îmbătrânit în butoaie de stejar mai vechi.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista