BBQ Mango Tilapia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 2 și costă $2.78 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 199 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 49 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână mango, melasă, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Grătar Mango Tilapia, Tilapia la grătar cu Mango, și Tilapia la grătar cu Mango pentru 2.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, combinați sosul de roșii, nectarul de mango, ketchup-ul, zahărul brun, oțetul, melasa și pudra de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Nectar De Mango
Sos De Roșii
Zahăr Brun
Melasă
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Bateți bine, apoi amestecați roșiile tăiate cubulețe și mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Puneți peștele și sosul într-un recipient și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați-l să se marineze la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Pește
4
Aduceți o tigaie pulverizată cu spray antiaderent la foc mediu pe aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Soba
5
Adăugați pește și marinată. Odată ce marinada începe să fiarbă, acoperiți și gătiți până când peștele este fraged și gătit, aproximativ 5 minute. Placați tilapia și acoperiți cu orice exces de marinată din tigaie.
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.