Grătar De Vită Măcinat Cu Aragaz Lent

Grătarul cu carne de vită măcinată cu aragaz lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 156 calorii, 15g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr brun ferm, carne de vită măcinată, oțet de cidru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați Aragaz Lent Carne De Vită Măcinată Stroganoff, 365 de zile de gătit lent: pentru aragazul lent fără carne de vită la grătar, și paste de carne de vită și brânză cu aragaz lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți până se rumenesc, rupând carnea pe măsură ce gătește, aproximativ 15 minute.
Scurgeți excesul de grăsime.
Așezați carnea gătită, ceapa, usturoiul, țelina, sarea, piperul negru, oțetul de cidru, muștarul, zahărul brun și ketchup-ul într-un aragaz lent și amestecați pentru a combina. Puneți aragazul la foc mic și gătiți timp de 6 până la 8 ore.