Grătar De Vită Măcinat Cu Aragaz Lent

Grătar De Vită Măcinat Cu Aragaz Lent
Grătarul cu carne de vită măcinată cu aragaz lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 156 calorii, 15g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr brun ferm, carne de vită măcinată, oțet de cidru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați Aragaz Lent Carne De Vită Măcinată Stroganoff, 365 de zile de gătit lent: pentru aragazul lent fără carne de vită la grătar, și paste de carne de vită și brânză cu aragaz lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți până se rumenesc, rupând carnea pe măsură ce gătește, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scurgeți excesul de grăsime.
3
Așezați carnea gătită, ceapa, usturoiul, țelina, sarea, piperul negru, oțetul de cidru, muștarul, zahărul brun și ketchup-ul într-un aragaz lent și amestecați pentru a combina. Puneți aragazul la foc mic și gătiți timp de 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
Piper NegruPiper Negru
Zahăr BrunZahăr Brun
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
MuștarMuștar
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Hullabaloo Zinfandel cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Hullabaloo Zinfandel
Hullabaloo Zinfandel
Hullabaloo 2012 prezintă arome de boysenberry, lemn dulce și piper alb pe nas, cu arome bine structurate de cireșe sălbatice, afine, cola și fructe de zmeură care domină palatul și se termină cu un strop frumos de condimente la final. Acest vin va continua să îmbătrânească grațios în următorii 5-7 ani.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 25 m.
Porții20
Scor De Sănătate4
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista