Grătar de porc tras

Tras BBQ Carne de porc ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,07 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 506 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, fulgi de piper, fund boston și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 14 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Aragaz lent BBQ tras carne de porc, Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri, și Easy Pulled Porc Muschiulet-Chili Dulce Tras De Carne De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fumați încet fundul Boston într-un fumător în aer liber până când carnea este gătită și căzând din os, aproximativ 10 până la 12 ore.
Scoateți carnea de porc din fumător și îndepărtați osul și excesul de grăsime. Trageți carnea cu mâinile.
Odată tras, adăugați ardeiul negru, ardeiul roșu, zahărul și sosul pentru grătar în carne, după gust. Se fierbe oțetul și se toarnă peste carne și condimente.
Lăsați amestecul de porc și grătar să stea câteva ore înainte de a servi pentru o carne mai aromată.