Grăbiți-Vă Rulourile De Semilună De Casă
Grăbiți-vă rulourile de semilună de casă este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 10 calorii. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de drojdie activă, apă caldă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Rulouri De Semilună De Casă, Rulouri De Semilună De Casă, și Rulouri De Cină Semilună De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În 1 cană de măsurare, amestecați drojdia și apa caldă; lăsați să stea 5 minute. Într-un castron mare, amestecați 3 căni din amestecul Bisquick și zahărul; se amestecă treptat amestecul de drojdie.
Pe suprafața făinoasă, frământați aluatul până când este neted și elastic, aproximativ 10 minute, adăugând 1/2 cană rămasă amestec Bisquick după cum este necesar.
Rulați aluatul în rotund de 12 inci; tăiat în 12 pene.
Rulați pene, începând de la capătul larg, pentru a forma o formă de semilună. Pulverizați foaia de prăjituri cu spray de gătit; așezați rulourile, cu fața în jos, pe foaia de prăjituri. Acoperiți ușor cu folie de plastic și prosop de pânză.
Lăsați să crească la loc cald (80F până la 29°) 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Cuptor de căldură la 218°. descoperi role.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până devin aurii.