Gruy Gruy Gruy Gratin
Nap-Gruy Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 179 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de brânză gruy oxtre, napi, pesmet condimentat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Gratin De Nap, Gratin De Nap, și Gratin De Nap pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Puneți napii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute.
Adăugați cartofii în tigaie și fierbeți timp de 8 minute sau până când cartofii sunt aproape fragede.
Presărați napi și cartofi uniform cu 1/4 linguriță de sare și aranjați feliile într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Combinați 1/4 cană de lapte, făină și 1/4 linguriță de cimbru într-o cratiță medie și amestecați cu un bici până se amestecă bine. Adăugați treptat restul de 3/4 cană de lapte, amestecând cu un bici până se omogenizează. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru. Gatiti la foc mediu timp de 7 minute sau pana se ingroasa, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc și se adaugă brânza Gruyre, amestecând până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de brânză peste felii de nap și cartofi și se aruncă ușor.
Combinați pesmetul condimentat și untul; presărați peste amestecul de napi.
Coaceți la 425 timp de 15 minute sau până când se încălzește bine.