Grouse sote cu sos de piersic-Balsamic
Grouse sote cu sos de piersici Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 20.68 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 983 calorii, 144g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă de la Toțiretetele au 51 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, oțet balsamic, tarhon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Rețete similare includ Friptură de cocoș cu coacăz negru și sos de sfeclă roșie, Saut Creveți Cu Sos De Oțet Balsamic Cu Unt, și Saut piept de pui cu sos de otet Balsamic.
Instrucțiuni
Topiți untul cu usturoiul într-o tigaie mare la foc mic. Se lasă să se baloneze încet timp de aproximativ 10 minute pentru a infuza usturoiul în unt, apoi se îndepărtează usturoiul și se rezervă.
Creșteți căldura la mediu-mare. Când este fierbinte, rumeniți grupa până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte; apoi lăsați deoparte.
Se toarnă sherry în tigaie și se lasă să fiarbă timp de 20 de secunde. Se amestecă bulionul de pui, tarhonul și gemul de piersici; aduceți înapoi la foc mic, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Adăugați oțetul balsamic și gătiți, acoperit timp de 2 minute. Întoarceți cocoșul în tigaie și fierbeți până la fiert complet, 3 până la 5 minute.