Grouper Pan-prăjită cu legume provensale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Grouper prăjit cu legume provensale. Această rețetă face 4 porții cu 280 calorii, 37g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de cățel de usturoi, măsline picholine, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Grouper prăjit în tigaie cu legume provensale, Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, și Grouper prăjit cu sos de roșii prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați primele 4 ingrediente.
Adăugați 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; aruncați bine. Puneți amestecul în fundul unei tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 10 minute; se amestecă o dată.
Combinați 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, ulei și usturoi; periați uniform peste pește.
Scoateți tigaia din cuptor.
Așezați peștele pe raftul tigaiei acoperit cu spray de gătit; așezați raftul peste amestecul de fenicul.
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.