Grouper Pan-prăjită cu legume provensale

Grouper Pan-prăjită cu legume provensale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Grouper prăjit cu legume provensale. Această rețetă face 4 porții cu 280 calorii, 37g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de cățel de usturoi, măsline picholine, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Grouper prăjit în tigaie cu legume provensale, Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, și Grouper prăjit cu sos de roșii prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 4 ingrediente.
3
Adăugați 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; aruncați bine. Puneți amestecul în fundul unei tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
4
Coaceți la 450 timp de 10 minute; se amestecă o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Combinați 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, ulei și usturoi; periați uniform peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
PeștePește
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Scoateți tigaia din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Așezați peștele pe raftul tigaiei acoperit cu spray de gătit; așezați raftul peste amestecul de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
FeniculFenicul
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista