Grouper cu Charmoula
Grouper cu Charmoula ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 375 calorii, 39G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,23 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână boia de ardei, sare, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, Charmoula, și Creveți Charmoula pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până la tocat.
Adăugați sucul și următoarele 6 ingrediente (suc prin scorțișoară); procesați până la neted. Aranjați peștele într-un singur strat într-un vas superficial; întindeți amestecul de cilantro uniform pe ambele părți ale peștilor. Acoperiți și marinați la frigider 30 de minute.
Scoateți peștele din vas; aruncați marinada.
Așezați peștele pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit; se fierbe 7 minute sau până când peștele se fulgează ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gloată Pinot Gris
Alsacian-inspirat cu note de var, măr verde, floare albă și piatră umedă. În urma nasului sunt arome de pere de Anjou, nectarină albă șicitrice. Aciditatea vibrantă și crocantă echilibrează acest vin cu corp mediu și îl poartă prin finisajul persistent.