Grissini de parmezan și piper crăpat

Grissini de parmezan și piper crăpat
Parmezan și Cracked Grissini piper ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 142 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă caldă, albuș de ou, drojdie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sare și piper Grissini, Coacerea pâinii: unt rumenit și Grissini parmezan, și Pâine De Ardei Crăpată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în 1 cană de apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Adăugați 2 3/4 căni de făină și sare în amestecul de drojdie; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
4
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor 2 degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Puneți aluatul în jos. Acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; rulați într-un dreptunghi de 12 x 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
RolaRola
6
Combinați 1 linguriță de apă și albuș de ou, amestecând cu un tel; periați uniform peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
AluatAluat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Presărați aluatul cu brânză și piper. Acoperiți ușor aluatul cu spray de gătit; acoperiți cu folie de plastic. Apăsați ușor toppingurile în aluat; îndepărtați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
BrânzăBrânză
PiperPiper
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Presărați fiecare dintre cele 2 foi de copt cu 1 linguriță de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Tăiați aluatul pe jumătate pe lungime pentru a forma 2 (12 x 4 inci) dreptunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
10
Tăiați fiecare dintre dreptunghiuri în cruce în benzi de 12 (1 inch).
11
Lucrând cu 1 bandă la un moment dat (acoperiți benzile rămase pentru a preveni uscarea), rulați ușor fiecare bandă într-un buștean. Ținând capetele buștenului între arătător și degetul mare al fiecărei mâini, trageți ușor buștenul într-o frânghie de 14 inci, scuturându-l ușor în sus și în jos în timp ce trageți. (De asemenea, puteți rula fiecare bandă într-o frânghie de 14 inci pe o suprafață ușor făinată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
12
Așezați frânghia pe o tigaie pregătită, curbându-se într-o serie de forme, astfel încât frânghia să se potrivească tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Repetați procedura cu benzile rămase, așezând 12 pe fiecare tigaie. Înveliți ușor frânghiile cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 20 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Descoperiți aluatul; coaceți la 450 timp de 6 minute cu 1 tigaie pe raftul inferior și 1 tigaie pe al doilea raft de sus. Rotiți tigăile; coaceți încă 6 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
16
Scoateți grisinele din tigăi; se răcește complet pe rafturile de sârmă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista