Grillades și crupe de brânză coapte

Grillades și crupe de brânză coapte
Nevoie de un masa de dimineață fără lactate? Grillades și crupe de brânză coapte ar putea fi o rețetă super pentru a încerca. Această rețetă face 12 porții cu 418 calorii, 41G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână crupe de brânză coapte, roșii înăbușite, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, puteți face acest lucru. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Grillades și crupe, Grits și Grillades, și Grillades și crupe.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea în bucăți de dimensiuni de servire; presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2
Se toarnă 1/2 cană de ulei într-un cuptor olandez. Prăjiți friptura în loturi în ulei fierbinte la foc mediu-mare până se rumenesc (aproximativ 2 minute pe fiecare parte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Scoateți pe platou și repetați până când toată carnea este rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Măsurați picăturile de tigaie; adăugați suficient ulei în picături pentru a măsura 2/3 cană și reveniți la cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați făină; gătiți la foc mediu, amestecând constant, 10 minute sau până când rouxul este colorat în caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Se amestecă ceapa și următoarele 5 ingrediente; gatiti pana cand se inmoaie. Se amestecă roșiile și următoarele 3 ingrediente, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Întoarceți carnea la cuptorul olandez. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
8
Scoateți și aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
9
Se servește cu
10
Brânză De Brânză La Cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Pivnițele Forge Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate41
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista