Gribenes și Schmaltz de la Mile End

Gribenes și Schmaltz de la Mile End
Gribenes și Schmaltz de la Mile End necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 121 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 12 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Cum sa faci cocktail-uri de vin congelate pentru sfârșitul verii bash, Cartofi Schmaltz Lyonnaise, și Ouă și Gribene răspândite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți pielea și grăsimea de pui pe o foaie de copt într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Așezați tava în congelator până când pielea este parțial înghețată, aproximativ 1 oră. (Acest lucru va face mai ușor de tăiat.)
3
Transferați pielea de pui pe o tăietură și tăiați-o în benzi lungi de 3 inci; apoi tăiați fiecare bandă transversal în bucăți de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați bucățile de piele de pui într-o tigaie mare și aruncați-le cu 2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Coaceți timp de 20 de minute, apoi scoateți tigaia din cuptor pentru a da bucăților de piele o agitare. Întoarceți-le la cuptor și continuați să coaceți, amestecând la fiecare 10 minute sau cam așa ceva, până când bucățile de piele de pui și-au făcut grăsimea și sunt crocante și frumos rumenite. (Gătitul trebuie monitorizat îndeaproape, mai ales că bucățile de piele de pui încep să se rumenească, deoarece pot trece de la rumenit la ars foarte repede.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați-o să gătească timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Turnați cu grijă tot conținutul tăvii de prăjit printr-o strecurătoare metalică într-o oală metalică sau alt vas termorezistent. Lăsați recipientul peste oală pentru a lăsa gribenele să se scurgă încă câteva minute; apoi transferați gribenele într-o tavă sau farfurie căptușită cu mai multe straturi de prosoape de hârtie. Lăsați atât schmaltz, cât și gribenes să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SchmaltzSchmaltz
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Condimentați gribenele cu mai multă sare după gust, dacă este necesar, și păstrați-le într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
10
Transferați schmaltz într-un recipient acoperit și refrigerați-l până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SchmaltzSchmaltz
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista