Gribenes și Schmaltz de la Mile End
Gribenes și Schmaltz de la Mile End necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 121 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 12 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Cum sa faci cocktail-uri de vin congelate pentru sfârșitul verii bash, Cartofi Schmaltz Lyonnaise, și Ouă și Gribene răspândite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți pielea și grăsimea de pui pe o foaie de copt într-un strat uniform.
Așezați tava în congelator până când pielea este parțial înghețată, aproximativ 1 oră. (Acest lucru va face mai ușor de tăiat.)
Transferați pielea de pui pe o tăietură și tăiați-o în benzi lungi de 3 inci; apoi tăiați fiecare bandă transversal în bucăți de 1/2 inci.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Așezați bucățile de piele de pui într-o tigaie mare și aruncați-le cu 2 lingurițe de sare.
Coaceți timp de 20 de minute, apoi scoateți tigaia din cuptor pentru a da bucăților de piele o agitare. Întoarceți-le la cuptor și continuați să coaceți, amestecând la fiecare 10 minute sau cam așa ceva, până când bucățile de piele de pui și-au făcut grăsimea și sunt crocante și frumos rumenite. (Gătitul trebuie monitorizat îndeaproape, mai ales că bucățile de piele de pui încep să se rumenească, deoarece pot trece de la rumenit la ars foarte repede.)
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați-o să gătească timp de 15 minute.
Turnați cu grijă tot conținutul tăvii de prăjit printr-o strecurătoare metalică într-o oală metalică sau alt vas termorezistent. Lăsați recipientul peste oală pentru a lăsa gribenele să se scurgă încă câteva minute; apoi transferați gribenele într-o tavă sau farfurie căptușită cu mai multe straturi de prosoape de hârtie. Lăsați atât schmaltz, cât și gribenes să se răcească la temperatura camerei.
Condimentați gribenele cu mai multă sare după gust, dacă este necesar, și păstrați-le într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 3 zile.
Transferați schmaltz într-un recipient acoperit și refrigerați-l până la 2 săptămâni.