Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tough Buck Barbecue. Această rețetă face 8 porții cu 408 calorii, 53G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $10.56 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, ceapă, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până melasă întuneric ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri De Melasă ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați New England Buck, Celtic Buck, și New Orleans Buck pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați coaste și frunze de dafin, reduceți focul și fierbeți timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
(mequite, Hickory Sau Arin)
3
Pentru a pregăti sosul de grătar: în timp ce carnea fierbe, încălziți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se sotează ceapa și țelina până se înmoaie. Se amestecă apă, ketchup, suc de lămâie, oțet, sos Worcestershire, zahăr brun și melasă. Condimentează cu pudră de chili și piper negru. Reduceți căldura și fierbeți timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pachet Milk Duds
Pentru Ungerea Insertului
4 Căni De Făină De Grâu
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scurgeți carnea și aranjați-o într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
7
Se presară sare și se acoperă cu sos de grătar. Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 2 ore, ungând la fiecare 1/2 oră.
Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca Boneshaker Old Vine Zinfandel. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.