Gravy cu legume prăjite
Gravy cu legume prăjite este un fără gluten, fără lactate și primal sos. Această rețetă servește 8 și costă 1,04 USD pe porție. O porție conține 65 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă ați rezervat legume prăjite din tigaia de prăjire, picături de tigaie din curcan prăjit clasic, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Coaste de porc fierte în stil rustic, legume prăjite și sos, Friptură De Curcan Cu Legume Rădăcinoase Și Sos, și Legume mixte în sos de Curry de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Strecurați picăturile de tigaie într-un separator de grăsime sau o cană mare de măsurare.
Lăsați să stea 10 minute. Îndepărtați și aruncați grăsimea de pe suprafață.
Așezați tigaia goală peste 2 arzătoare la foc mediu-mare.
Adăugați vinul și gătiți timp de 2 minute, amestecând și răzuind pentru a dizolva bucățile lipite de tigaie.
Scoateți-l de pe foc și adăugați-l într-un robot de bucătărie împreună cu sucurile de tigaie și o treime din legume. Puree până se omogenizează și se transferă într-o oală medie. Lucrând în loturi, curățați bulionul și legumele rămase și adăugați-le în oală. Condimentează cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Reîncălziți sosul dacă este necesar și serviți.