Gravlax cu sos de miere-Dijon

Gravlax cu sos de miere-Dijon
Gravlax cu sos de miere-Dijon necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 234 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.61 pe portie, primești un fel principal care servește 12. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare kosher, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării scandinave. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 33%. Rețete similare sunt Fripturi de ton cu sos de muștar de miere Dijon, Smokie împachetează cu sos de scufundare cu miere Dijon, și Pulpe crocante de pui cu sos Balsamic de miere Dijon.

Instrucțiuni

1
Scoateți oasele mici din somon cu pensete. Clătiți somonul cu aquavit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2
Combinați zahărul și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Se toarnă jumătate din amestecul de zahăr într - un vas de copt de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Așezați fileul de somon peste amestecul de zahăr, cu pielea în jos; deasupra cu amestecul de zahăr rămas și crenguțele de dillweed. Acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Așezați un alt vas de copt de 13 x 9 inci peste folie de plastic. Umpleți cu cutii grele. Se răcește 24 până la 48 de ore. Întoarceți fileul la fiecare 12 ore, drenând orice lichid care colectează și înlocuind greutățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Clătiți acoperirea din somon; se usucă. Feliați subțire, începând de la coadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
7
Se servește pe pâine franceză prăjită cu sos de miere-Dijon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista