Gravlax cu sos de miere-Dijon
Gravlax cu sos de miere-Dijon necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 234 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.61 pe portie, primești un fel principal care servește 12. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare kosher, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării scandinave. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 33%. Rețete similare sunt Fripturi de ton cu sos de muștar de miere Dijon, Smokie împachetează cu sos de scufundare cu miere Dijon, și Pulpe crocante de pui cu sos Balsamic de miere Dijon.
Instrucțiuni
Scoateți oasele mici din somon cu pensete. Clătiți somonul cu aquavit.
Combinați zahărul și următoarele 3 ingrediente.
Se toarnă jumătate din amestecul de zahăr într - un vas de copt de 13 x 9 inci.
Așezați fileul de somon peste amestecul de zahăr, cu pielea în jos; deasupra cu amestecul de zahăr rămas și crenguțele de dillweed. Acoperiți cu folie de plastic.
Așezați un alt vas de copt de 13 x 9 inci peste folie de plastic. Umpleți cu cutii grele. Se răcește 24 până la 48 de ore. Întoarceți fileul la fiecare 12 ore, drenând orice lichid care colectează și înlocuind greutățile.
Clătiți acoperirea din somon; se usucă. Feliați subțire, începând de la coadă.
Se servește pe pâine franceză prăjită cu sos de miere-Dijon.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.