Gratine prăjite de fenicul și Ricotta cu tarhon
Gratinele prăjite de fenicul și Ricotta cu tarhon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 97 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sare, bulb de fenicul, brânză ricotta și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Luni fără carne: paste Pesto de rucola cu fenicul prăjit și salată de Ricotta, Paste de mazăre, tarhon și Ricotta, și Paste cu două mazăre cu Ricottan și tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Aranjați feniculul pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit și presărați uniform cu 1/4 linguriță de sare.
Coaceți la 450 timp de 40 de minute sau până când feniculul este crocant, amestecând ocazional.
Reduceți temperatura cuptorului la 37
Combinați feniculul, rămânând 1/4 linguriță de sare și brânza Ricotta de casă, aruncând bine. Împărțiți amestecul uniform între 6 (4 uncii) feluri de mâncare gratinate sau ramekine acoperite cu spray de gătit.
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 3/4 cană.
Combinați pesmetul, tarhonul și piperul, aruncând bine.
Presărați aproximativ 2 linguri amestec de pesmet peste fiecare vas gratinat.
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până devin aurii.