Gratine Proaspete De Zmeură
Gratinele proaspete de zmeură sunt a fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 275 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Un amestec de gălbenușuri de ou, zahăr caster, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Fresh Lima Bean Gratins, Gratine De Ciuperci Beat, și Gratine De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți broilerul timp de cel puțin 15 minute, cu suportul la aproximativ 5 centimetri distanță de căldură.
Pentru a face sabayon, bateți împreună gălbenușurile de ou și zahărul într-un bol rezistent la căldură așezat peste o tigaie cu apă fierbinte (nu fierbe) până când este groasă și cremoasă, aproximativ 4 până la 5 minute.
Bateți aproape constant, răzuind amestecul de ouă din fundul vasului. Bateți încet vinul Marsala și continuați să bateți peste apa care fierbe încă aproximativ 5 minute, până când amestecul este gros și neted, ca o frișcă moale. Ar trebui să înregistreze aproximativ 150 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Bateți vanilia, scoateți-o de pe foc și dați deoparte.
Așezați un strat confortabil de zmeură în 6 (6 până la 7 inci) feluri de mâncare cu gratin superficial. (Fiecare dintre felurile mele de mâncare conține aproximativ o jumătate de litru de zmeură.) Lingurați suficient sabayon peste zmeură pentru a le acoperi.
Presărați fiecare ușor cu zahăr granulat. Aranjați vasele pe 2 tigăi de foi și așezați-Leo tigaie la un moment datsub broiler timp de 2 până la 3 minute sau până când vârfurile gratinelor sunt ușor rumenite. Urmăriți-le cu atenție; ard foarte repede!