Gratin Verde Muștar
Gratinul verde de muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 251 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,22 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți brânză ricotta, ciuperci, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Ingredientul Secret (muștar Dijon): salată caldă de fasole verde cu șobolani și muștar, Cartofi De Muștar Gratinați, și Cotlet De Miel, Muștar Dijon Și Sos De Piper Și Gratin Kumara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Îndepărtați orice tulpini mari din verdeață și spălați-le bine; faceți acest lucru într-o chiuvetă cu cel puțin 5 centimetri de apă. Mutarea frunzelor în apă și permițându-le să stea câteva minute pentru a permite nisipului sau murdăriei să cadă pe fundul chiuvetei. Odată curat, tocați aproximativ verdele. Ar trebui să aveți 1 lire verde terminat odată ce acestea sunt stem. (Se cântărește verdele după tulpină, dar înainte de spălare.) După spălarea verdețurilor, așezați-le într-un filator de salată pentru a le usca bine.
Ungeți un vas de copt de 9 x 11 inch sau 2 1/2 litru și lăsați-l deoparte.
Într-un castron mare amestecati împreună ouă, ricotta, parmezan, sare și piper. Pune deoparte.
Într-o tigaie mare, de 13 pe 11 inci, setată pe 2 arzătoare la foc mediu, topiți untul în 1 colț al tigaiei.
Adăugați usturoiul, ciupercile și un vârf de sare și gătiți până când ciupercile renunță la lichid, aproximativ 5 până la 6 minute.
Adăugați verdele și gătiți până se ofilesc, aproximativ 3 până la 4 minute. Verzii se vor reduce la mai puțin de 1/4 din volumul lor original și vor începe să arate ca spanacul dezghețat și înghețat.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați verdele în amestecul de ouă și brânză și amestecați pentru a combina bine.
Se toarnă în vasul de copt pregătit, se acoperă cu biscuiții, se pune pe raftul din mijloc al cuptorului și se coace timp de 35 până la 40 de minute. Se lasă să se răcească 5 minute și se servește.