Gratin de vinete și roșii
Nevoie de un garnitură fără gluten și primară? Gratinul de vinete și roșii ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 54 calorii. Această rețetă servește 8. Un amestec de oregano, sare, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Gratin de vinete și roșii, Tomate Vinete Gratin, și Gratin de vinete și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Aranjați feliile de vinete într-un singur strat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Se acoperă feliile cu spray de gătit; se presară cu sare.
Coaceți la 375 timp de 16 minute, întorcând vinetele după 8 minute.
Combinați brânza, oregano, piperul și usturoiul într-un bol.
Aranjați jumătate din felii de vinete într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați jumătate din felii de roșii peste felii de vinete. Se acoperă cu jumătate de felii de dovlecei; se presară cu jumătate de amestec de brânză. Repetați procedura cu felii de vinete rămase, felii de roșii, felii de dovlecei și amestec de brânză.
Coaceți, acoperit, la 375 timp de 1 oră. Descoperiți și coaceți încă 10 minute sau până când legumele sunt fragede și brânza este maro aurie.