Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de vinete-tăiței. Această rețetă face 6 porții cu 219 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați roșii, ardei gras, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Gratin De Vinete, Gratin De Vinete, și Vinete Gratinate.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați vinete, ceapă și ardei gras; saut 5 minute sau până când vinetele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni Uscati
1 Pungă De Spanac Proaspăt
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Adăugați roșii și usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
5
Se ia de pe foc; se amestecă tăiței și următoarele 5 ingrediente (prin piper negru). Lingură într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit; presărați uniform cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Sos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când se încălzește bine și brânza se topește.