Gratin De Midii
Gratinul de midii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $2.04 pe portie. O porție conține 265 calorii, 22g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de dintr-o baghetă, roșii de prune, CR și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Gratin De Midii, Gratin de andive belgiene cu slănină (Gratin D ' endives Ardennaise), și Mussel Bisque pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Toss împreună midii, roșii, busuioc, CR aproxormme fra aprox.che, brânză, usturoi tocat, sare, și piper într-un ulei de 3 litri (despre 13 - de 9 1/2 - de 2 inch) vas de copt.
Frecați 1 parte tăiată a fiecărei felii de pâine cu usturoi înjumătățit și aranjați pâinea, partea de usturoi în sus, peste amestecul de midii în vasul de copt.
Ungeți blaturile de pâine cu ulei.
Coaceți gratinul în mijlocul cuptorului până când pâinea se rumeneste deasupra, aproximativ 15 minute.
Serviți midii spooned peste toasturi de usturoi.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.