Gratin de fenicul
Dacă aveți aproximativ 30 minute pentru a petrece în bucătărie, gratinul de fenicul ar putea fi un remarcabil fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. Această garnitură are 296 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 267 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la BBC Good Food necesită parmezan, nucșoară, cățel de usturoi și cremă dublă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gratin De Fenicul, Gratin De Fenicul, și Gratin De Fenicul.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C/ventilator 180C / gaz 6 și puneți o tigaie cu apă sărată la fiert. Tăiați blaturile de fenicul, apoi tăiați-le în pene. Se fierbe 5-6 minute, apoi se scurge bine. Aranjați într-un vas rezistent la cuptor, condimentați și presărați nucșoară. Se amestecă usturoiul în smântână și se toarnă peste fenicul. Se acoperă cu parmezanul, apoi se coace 20 de minute până devin aurii.