Gratin de conopidă, paste și brânză
Conopida, pastele și gratinul de brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,5 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 405 calorii. Un amestec de făină, paste de scoici, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Broccoli și conopidă Gratin Mac N Brânză, Gratin de conopidă și Broccoli cu brânză Camembert, și Gratin de Broccoli și conopidă cu brânză Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aduceți apa la fiert într-o cratiță mare; adăugați conopidă și 1/2 linguriță sare în apa clocotită și gătiți 4 minute sau până se înmoaie.
Îndepărtați conopida cu o lingură cu fante, rezervând lichid de gătit; pune conopida deoparte. Aduceți lichidul de gătit la fierbere.
Adăugați pastele și gătiți 7 minute sau până când sunt al dente; se scurge și se lasă deoparte.
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și laptele într-o cratiță, amestecând bine cu un tel. Se amestecă cimbru și usturoi; gatiti la foc mediu pana se ingroasa (aproximativ 8 minute), amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă 1/4 linguriță sare, brânzeturi, ceapă, muștar și piper.
Combinați conopida, pastele și sosul de brânză într-un castron mare. Puneți amestecul de conopidă într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Puneți pâinea în robotul de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până se formează firimituri grosiere pentru a măsura 1 cană.
Combinați pesmetul cu untul; presărați uniform peste amestecul de conopidă.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.