Gratin de cartofi și rădăcină de țelină cu eglefin afumat
Nevoie de o garnitură fără gluten și pescatarian? Gratinul de cartofi și rădăcină de țelină cu eglefin afumat ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,76 USD pe porție. O porție conține 374 calorii, 11g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de file de eglefin, sare, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rădăcină De Țelină Și Gratin De Cartofi, Gratin de rădăcină de cartofi și țelină cu praz, și Pachete de gratin de cartofi și rădăcină de țelină.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Gatiti ceapa in unt intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie si abia incepe sa se rumeneasca, 7 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați eglefinul, 1 lingură de pătrunjel și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Eglefin
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Înjumătățiți sau sferturi de rădăcină de țelină pentru a se potrivi feliatorului. Tăiați subțire cartofii și rădăcina de țelină (aproximativ 1/8-inch grosime) cu feliator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Cartofi
5
Puneți o treime din cartofi și rădăcină de țelină în vasul de copt cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Întindeți jumătate din amestecul de eglefin deasupra, apoi repetați stratificarea cu jumătate din legumele rămase, tot amestecul de eglefin rămas și apoi legumele rămase. Se amestecă împreună smântână, lapte, sare și piper și se toarnă deasupra gratinului, apoi se acoperă bine vasul cu folie unsă cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Eglefin
Piper
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cremă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
7
Coaceți gratinul în mijlocul cuptorului până când legumele sunt doar fragede, aproximativ 1 oră. Descoperiți și coaceți, ungând de 2 sau 3 ori cu sucuri de tigaie, până când blatul este auriu, cu aproximativ 30 de minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
8
Se lasa sa stea 10 minute, apoi se presara cu restul de patrunjel lingura.