Gratin de cartofi și napi

Gratin de cartofi și napi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de cartofi și napi. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 311 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, cartofi roșii, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gratin de cartofi și napi, Gratin De Ciuperci De Cartofi, și Piure de cartofi și nap gratinat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță medie grea. Aduceți la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc.
4
Aranjați cartofii și napii în vasul de copt din sticlă de 13x9x2 inci, alternând și suprapunându-se ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
NapNap
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
5
Se toarnă amestecul de cremă caldă peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
6
Se presară cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
7
Coaceți până când legumele sunt fragede și blatul este maro auriu, aproximativ 45 de minute. Se răcește ușor, apoi se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista