Gratin de cartofi și carne de vită măcinată
Gratinul de cartofi și carne de vită măcinată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 584 calorii, 40g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, făină, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită măcinată și plăcintă cu cartofi coapte de două ori, Plăcintă cu cartofi dulci și carne de vită măcinată, și Umplutură Empanada De Vită Măcinată Și Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
În tigaie de 10 inci, gătiți carne de vită, sare și piper la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând frecvent, până când carnea de vită este gătită bine; scurgere.
Între timp, într-o cratiță de 3 litri, topiți untul la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa; gatiti aproximativ 2 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Se amestecă făina. Gatiti 1 pana la 2 minute, amestecand continuu, pana la bule; se ia de pe foc. Se amestecă cimbru.
Se amestecă laptele în amestecul de ceapă.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut; se ia de pe foc. Se amestecă 2 căni de brânză până se topește.
Întindeți jumătate din cartofi în vasul de copt. Se acoperă cu carne de vită; întindeți cartofii rămași peste carne de vită.
Se toarnă sosul de brânză peste cartofi.
Acoperiți cu folie; coaceți 45 de minute.
Presărați 1 cană de brânză rămasă peste cartofi.
Coaceți neacoperit cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când blatul este maro și Bulbuc și cartofii sunt fragezi.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.