Gratin de cartofi și carne de vită măcinată

Gratin de cartofi și carne de vită măcinată
Gratinul de cartofi și carne de vită măcinată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 584 calorii, 40g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, făină, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită măcinată și plăcintă cu cartofi coapte de două ori, Plăcintă cu cartofi dulci și carne de vită măcinată, și Umplutură Empanada De Vită Măcinată Și Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
2
În tigaie de 10 inci, gătiți carne de vită, sare și piper la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând frecvent, până când carnea de vită este gătită bine; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Între timp, într-o cratiță de 3 litri, topiți untul la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați ceapa; gatiti aproximativ 2 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Se amestecă făina. Gatiti 1 pana la 2 minute, amestecand continuu, pana la bule; se ia de pe foc. Se amestecă cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
CimbruCimbru
5
Se amestecă laptele în amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
LapteLapte
6
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut; se ia de pe foc. Se amestecă 2 căni de brânză până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
7
Întindeți jumătate din cartofi în vasul de copt. Se acoperă cu carne de vită; întindeți cartofii rămași peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Se toarnă sosul de brânză peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
CartofiCartofi
9
Acoperiți cu folie; coaceți 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Presărați 1 cană de brânză rămasă peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
BrânzăBrânză
11
Coaceți neacoperit cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când blatul este maro și Bulbuc și cartofii sunt fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista