Chef John ' s Truffled cartofi Gratin este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 480 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime. Un amestec de sottocenere, usturoi, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o farfurie la prețuri rezonabile. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Gratin De Cartofi Trufați, Gratin De Cartofi Cu Piure De Trufe, și Chef John 's Shepherd' s Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți 1 1/3 lingură de unt cu ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare; gătiți ciupercile în amestecul fierbinte de unt-ulei, amestecând des, până se rumenesc pe margini, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Combinați 2 lingurițe de unt înmuiat cu usturoi într-un castron mic; ungeți un vas de copt de 9x13 inci cu unt de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Întindeți 1/3 cartofii în fundul vasului de copt pregătit într-un strat; condimentează cu sare, piper negru, 1/2 frunze de cimbru și 1/2 ciuperci fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Pâine Cu Nuci și Stafide
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Presărați aproape jumătate din brânza sottocenere peste cartofi, rezervând aproximativ 3 linguri pentru blat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
Stratul următor 1/3 cartofii peste brânză, condimentează cu sare și piper negru, rămânând 1/2 frunze de cimbru, 1/2 brânza rămasă, ciupercile rămase și ultimul strat de cartofi. Condimentează cartofii cu mai multă sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Se toarnă bulionul de pui și smântâna deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
8
Se presara cu mai multă sare și piper negru și rezervate 3 linguri de brânză sottocenere. Acoperiți vasul liber cu folie de aluminiu; cortați folia puțin, astfel încât să nu atingă cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt bulbucați, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Îndepărtați folia și gătiți până când blatul este rumenit, încă aproximativ 15 minute.