Gratin de cartofi trufați de Chef John

Gratin de cartofi trufați de Chef John
Chef John ' s Truffled cartofi Gratin este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 480 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime. Un amestec de sottocenere, usturoi, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o farfurie la prețuri rezonabile. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Gratin De Cartofi Trufați, Gratin De Cartofi Cu Piure De Trufe, și Chef John 's Shepherd' s Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 1 1/3 lingură de unt cu ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare; gătiți ciupercile în amestecul fierbinte de unt-ulei, amestecând des, până se rumenesc pe margini, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Combinați 2 lingurițe de unt înmuiat cu usturoi într-un castron mic; ungeți un vas de copt de 9x13 inci cu unt de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Întindeți 1/3 cartofii în fundul vasului de copt pregătit într-un strat; condimentează cu sare, piper negru, 1/2 frunze de cimbru și 1/2 ciuperci fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Presărați aproape jumătate din brânza sottocenere peste cartofi, rezervând aproximativ 3 linguri pentru blat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
Stratul următor 1/3 cartofii peste brânză, condimentează cu sare și piper negru, rămânând 1/2 frunze de cimbru, 1/2 brânza rămasă, ciupercile rămase și ultimul strat de cartofi. Condimentează cartofii cu mai multă sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Se toarnă bulionul de pui și smântâna deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
8
Se presara cu mai multă sare și piper negru și rezervate 3 linguri de brânză sottocenere. Acoperiți vasul liber cu folie de aluminiu; cortați folia puțin, astfel încât să nu atingă cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt bulbucați, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Îndepărtați folia și gătiți până când blatul este rumenit, încă aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Lăsați să se răcească ușor înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista