Gratin De Cartofi-Praz
Gratinul de cartofi-praz este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 261 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, smântână, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gratin De Cartofi-Praz, Praz De Cartofi Gratinat, și Praz și gratin de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 42
Ungeți vasul gratinat de 2 litri sau vasul de copt superficial.
Încălziți laptele, usturoiul, sarea și piperul la foc mic în tigaie de 12 inci la foc mediu-mic; adăugați cartofi și praz. Gatiti descoperit aproximativ 15 minute, amestecand frecvent, doar pana cand se inmoaie.
Puneți amestecul de cartofi în vasul gratinat.
Se amestecă smântână și muștar; lingura peste amestecul de cartofi.
Coaceți neacoperit 20 până la 25 de minute sau până când se înfundă în jurul marginii și se rumenesc deasupra.