Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Gruyul de gratin de cartofi. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 379 calorii, 15g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cartofi Yukon gold, frișcă, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Gratin de cartofi cu șuncă și Gruyul de cartofi, Gratin De Cartofi Cu Gruy Pcroyre, și Gratin de cartofi dulci cu Gruyulincrucroyre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti cartofii intr-o cratita cu apa clocotita timp de 4 minute; scurgere. Aranjați o treime din cartofi într-o caserolă unsă de 3 litri; se presară cu brânză 1/2cup, sare și piper după gust. Repetați straturile o dată; deasupra cu feliile de cartofi rămase. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cartofi
Brânză
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Tigaie Cu Sos
2
Combinați laptele și smântâna într-o cratiță grea; se încălzește doar până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Bateți nucșoara; se toarnă peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Nucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
5
Coaceți la 400 de grade timp de 30 de minute, sau până când auriu și cartofii sunt fragede.