Gratin De Cartofi-Gorgonzola

Gratin De Cartofi-Gorgonzola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de cartofi-Gorgonzola. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 253 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gnocchi gratinat cu Gorgonzola Dolce, Caserola Cu Sfeclă Gorgonzola Gratinată, și Gnocchi gratinat cu Gorgonzola Dolce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați făină și gătiți 2 minute, amestecând constant cu un tel. Se amestecă cimbru. Adăugați treptat lapte, amestecând cu un tel; gatiti la foc mediu pana se ingroasa usor (aproximativ 3 minute), amestecand continuu. Se amestecă Gorgonzola; gatiti 3 minute sau pana se topeste branza, amestecand continuu. Se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
GorgonzolaGorgonzola
BrânzăBrânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se ia de pe foc.
5
Aranjați o pătrime din cartofi în partea de jos a unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit; lingură aproximativ 3/4 cană sos peste cartofi. Repetați straturile de două ori; aranjați cartofii rămași peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CartofiCartofi
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se presară cu Parmigiano-Reggiano. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 40 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista