Gratin De Cartofi-Gorgonzola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de cartofi-Gorgonzola. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 253 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gnocchi gratinat cu Gorgonzola Dolce, Caserola Cu Sfeclă Gorgonzola Gratinată, și Gnocchi gratinat cu Gorgonzola Dolce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Adăugați făină și gătiți 2 minute, amestecând constant cu un tel. Se amestecă cimbru. Adăugați treptat lapte, amestecând cu un tel; gatiti la foc mediu pana se ingroasa usor (aproximativ 3 minute), amestecand continuu. Se amestecă Gorgonzola; gatiti 3 minute sau pana se topeste branza, amestecand continuu. Se amestecă sare și piper.
Aranjați o pătrime din cartofi în partea de jos a unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit; lingură aproximativ 3/4 cană sos peste cartofi. Repetați straturile de două ori; aranjați cartofii rămași peste sos.
Se presară cu Parmigiano-Reggiano. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 40 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 10 minute înainte de servire.