Gratin De Cartofi Florentin
Gratinul de cartofi florentin necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 320 calorii, 12g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,32 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână apă, brânză Cheddar ascuțită, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Încercați Gratin Dauphinois (Gratin De Cartofi), Supă Florentină De Cartofi Cu Spanac, și Ouă De Vafe De Cartofi Florentine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți primele 3 ingrediente la fiert într-o cratiță mare la foc mediu-mare; reduceți focul și fierbeți 8 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Se scurge și se lasă deoparte.
Scurgeți bine spanacul, apăsând între prosoape de hârtie.
Întindeți jumătate de cartofi într - un vas de copt ușor uns, de 11 x 7 inci; presărați uniform cu jumătate de piper.
Întindeți spanacul peste cartofi; se presară cu slănină. Se acoperă cu cartofii rămași și piperul rămas.
Se amestecă împreună cremă de brânză și smântână. Amestecul de brânză cremă Dollop uniform peste cartofi; se presară cu brânză mărunțită.
Coaceți la 400 timp de 25 până la 30 de minute sau până devin aurii și bulbucați.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit pur și simplu felii de cartofi Homestyle.
Pentru a ușura: înlocuiți slănina de curcan cu slănină sau reduceți cantitatea de slănină obișnuită; folosiți cremă de brânză cu conținut redus de grăsimi și smântână.