Gratin de cartofi dulci și nucă

Gratin de cartofi dulci și nucă
Gratinul de cartofi dulci și Butternut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 234 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână făină, căței de usturoi, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Dovleac De Nucă Și Gratin De Cartofi Dulci Cu Brânză Manchego, Dovlecel Și Gratin De Cartofi, și Dovleac de nucă și Gratin de cartofi cu ciuperci și șalotă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați pancetta; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
4
Adăugați șalotă și usturoi; gatiti 2 minute, amestecand continuu. Cântăriți sau lingurați ușor 1 uncie (aproximativ 1/4 cană) făină într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
5
Se adaugă în tigaie; gatiti 2 minute, amestecand continuu cu un tel. Se amestecă cimbru. Adăugați treptat lapte, amestecând continuu cu un tel; gatiti la foc mediu pana se ingroasa usor (aproximativ 3 minute), amestecand continuu. Se amestecă Parmigiano-Reggiano; gatiti 3 minute sau pana se topeste branza. Se amestecă sare și ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ArdeiArdei
BrânzăBrânză
CimbruCimbru
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
6
Se ia de pe foc.
7
Gatiti coacerea cartofului in apa clocotita 4 minute sau pana aproape frageda; îndepărtați cu o lingură cu fante. Gatiti cartoful dulce in apa clocotita 4 minute sau pana aproape fraged; îndepărtați cu o lingură cu fante. Gatiti dovleceii in apa clocotita 4 minute sau pana aproape frageda; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe ButternutSuc De Fructe Butternut
Cartofi De CoptCartofi De Copt
Cartofi DulciCartofi Dulci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
8
Presărați legumele uniform cu restul de 1 lingură de făină. Aranjați cartofii și dovleceii în straturi alternative într-un vas de copt de 11 x 7 inci, sigur pentru broiler, acoperit cu spray de gătit; sos de lingură peste amestecul de cartofi. Sus cu Gruyre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
LegumeLegume
CartofiCartofi
Suc De FructeSuc De Fructe
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Pui BroilerPui Broiler
9
Coaceți la 375 timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Preîncălziți broilerul. Se fierbe 3 minute sau până devine auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
11
Lăsați să stea 10 minute.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista