Gratin de cartofi cu zăbrele de ardei roșu
Gratinul de cartofi cu zăbrele de ardei roșu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 9 porții cu 189 calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați linguriță rozmarin, sare, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și roșii prăjite și ardei roșu.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna.
Așezați jumătățile de ceapă, tăiate în sus, pe foaia de copt. Se fierbe 15 minute sau până când ardeii sunt înnegriți.
Puneți ardeii într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute; coaja.
Tăiați ceapa în bucăți și lăsați-o deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați 4 jumătăți de ardei în fâșii; pune deoparte. Tăiați jumătățile de ardei rămase.
Combinați ardeii tocați, ceapa, cartoful, rozmarinul, sarea și usturoiul într-un castron; aruncați bine.
Aranjați amestecul de cartofi într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Combinați laptele, piperul negru și ouăle; se amestecă bine.
Se toarnă amestecul de lapte peste amestecul de cartofi.
Se presară cu brânză. Acoperiți și coaceți la 400 timp de 1 oră și 15 minute. Descoperiți și aranjați benzi de piper deasupra într-un model de zăbrele.
Coaceți încă 30 de minute.