Gratin Cremos De Cartofi

Gratin Cremos De Cartofi
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Gratinul cremos de cartofi ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 299 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 57 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de lapte, cartofi, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi cremoși și grătar de ceapă eșalotă, Gratin cremos de cartofi cu chimen și usturoi, și Miel De Pătrunjel Prăjit Cu Gratin Cremos De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Cojiți cartofii și tăiați-i în felii, nici deosebit de subțiri, nici deosebit de groși (aproximativ 1/2 inci) și puneți-i într-o cratiță mare cu laptele, smântâna, ceapa, usturoiul tocat și sarea. Aduceți la fierbere și gătiți la foc mic sau la fierbere blândă (oricum vă place să vă gândiți la asta) până când se apropie de licitație, dar nu se dizolvă în ciuperci. Tigaia ar putea fi iadul de curățat după aceea, dar orice scuză pentru înmuierea lungă și leneșă, mai degrabă decât spălarea rapidă pre-sau postprandială, mă atrage întotdeauna. Și, pentru ceea ce merită, mi se pare că atunci când tigăi sunt într-adevăr, dauntingly, blocat cu gătit-pe gunge, este mai eficient pentru a le scufunda în apă fierbinte și detergent (de exemplu, lucrurile pe care le pune în mașina de spălat, deși nu am încercat, și nu cred că aș, cu tablete), mai degrabă decât lichid de vase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Folosiți o parte din unt pentru a unge o tigaie mare de prăjire (15 pe 12 inci) și apoi turnați laptele aproape nămolos și amestecul de cartofi în ea. Punctați cu untul rămas și gătiți la cuptor timp de 15 minute sau până când cartoful este Bulbuc și rumenit deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți, lăsați să stea 10 până la 20 de minute și apoi serviți.
5
Acesta nu este cel mai economisitor mod de a găti cartofi, pentru a fi sigur, dar unul dintre cele mai seducătoare. Și se reîncălzește bine ca acompaniament la carnea de porc prăjită rece, sau într-adevăr orice în zilele care urmează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista