Gratar-Potpie De Pui
Grătar-Potpie de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 399 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână margarină, ceapă, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Potpie De Porc La Grătar, Potpie De Pui, și Potpie De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Topiți margarina într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adauga ceapa, ardei, usturoi și, și saut 5 minute. Se amestecă chimenul și coriandrul și se fierbe 2 minute. Se amestecă oțetul, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați puiul și următoarele 4 ingrediente (pui prin bulion) și gătiți 15 minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional. Puneți amestecul de pui într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Desfaceți aluatul de pâine de porumb, separându-l în fâșii.
Așezați benzi într-o manieră de zăbrele peste amestecul de pui.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până se rumenesc; lăsați să stea 15 minute înainte de servire.