Gratar Jamaican nemernic dezosată carne de porc cu prăjită banane Mango Salsa

Reteta la gratar Jamaican Jerk carne de porc dezosată cu banane prăjite Mango Salsan este gata în aproximativ 2 ore și 35 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 8. O porție conține 335 calorii, 39G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 2.46 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați banane, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Cotlet de porc Jamaican la grătar cu salsa de Mango, Prăjită Jamaican nemernic pui cu Mango Salsa, și Jamaican nemernic somon și mango ananas Salsa.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Se usucă carnea de porc cu un prosop de hârtie și se freacă 3 linguri de condimente pe carne.
Se lasă la marinat 45 de minute la temperatura camerei, acoperită.
După ce au trecut 45 de minute, frecați carnea cu uleiul de măsline, puneți-o pe o foaie de copt și coaceți timp de 45 de minute.
Lăsați să se odihnească 10 minute.
Pe o altă foaie de copt, prăjiți bananele până încep să se caramelizeze, aproximativ 25 de minute. Puneți deoparte și lăsați să se răcească.
Într-un castron, combinați mango, jalapeno, ceapă roșie, suc de lămâie, cilantro și banane.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.