Grasshopper Ice Cream Pie
Grasshopper Ice Cream Pie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 75 de cenți pe porție. O porție conține 249 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de înghețată vanillan, cr de cacao, cremă de marshmallow și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Vara. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Mere Prajit Tort De Inghetata, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Grasshopper Ice Cream Pie.
Instrucțiuni
Combinați firimiturile și untul într-un bol mic; se amestecă cu o furculiță până se umezește. Apăsați în partea de jos a unei tigaie cu formă de arc de 9 inci. Chill.
Combinați laptele și crema de marshmallow într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la 1 minut ridicat, amestecând o dată.
Adăugați crme de menthe, crme de cacao și topping bătut, amestecând până la amestec.
Răspândiți înghețata în tigaia pregătită; top cu amestec de marshmallow. Congelați cel puțin 6 ore.
Stropiți cu sirop de ciocolată înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Crema Solera Sherry are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.