Graham Fruitcake
O porție conține 283 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 16 și costă $1.01 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 de ore și 20 de minute. Dacă aveți stafide, cuișoare măcinate, curmale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort de fructe alb: tort de fructe ușor al Nannei Jepson, Fruktkaka (Tort De Fructe Suedez .... Nu Ca Prăjitura Americană), și Biscuiți Graham: biscuiții Graham nu trebuie să fie pătrați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați tigaia de pâine de 8x5 inci cu folie, cu capetele foliei care se extind peste părțile laterale ale tigaiei; pus deoparte.
Amestecați firimiturile graham, condimentele, stafidele, curmalele, fructele confiate și nucile într-un castron mare.
Se amestecă sucul de portocale și siropul de porumb până se omogenizează bine.
Adăugați la amestecul de firimituri; amestecați doar până când firimiturile sunt umezite.
Apăsați ferm amestecul graham în tigaia pregătită; acoperiți bine. Se da la frigider cel putin 2 zile.
Scoateți tortul din tigaie chiar înainte de servire, folosind mânere din folie. Aruncați folia.
Stropiți tortul cu glazură de zahăr pudră (vezi sfat), dacă doriți.
Lăsați să stea până când este ferm. A se păstra, învelit în chiloți, la frigider.