Golompke (caserolă de vită și varză)

Golompke (caserola de vită și varză) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 275 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 1,1 USD pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Această rețetă este plăcută de 34 de mâncăruri și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de salată de varză, ceapă, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este bun. Rețete similare sunt Caserola De Vită Cu Varză (Rulouri Leneșe De Varză) - Fără Lactate, Caserola De Vită Cu Varză (Rulouri Leneșe De Varză) - Fără Lactate, și Caserola De Vită Cu Varză (Rulouri Leneșe De Varză) - Fără Lactate.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C).
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați carnea de vită măcinată și ceapa. Gătiti și amestecați până când carnea de vită este sfărâmicioasă, rumenită uniform și nu mai este roz.
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
Puneți amestecul de salată de varză, orezul și carnea de vită măcinată într-un vas de copt de 9x13 inch.
Combinați supa și apa într-un castron mediu.
Se toarnă supa peste partea de sus a cărnii de vită măcinată. Acoperiți cu folie.
Coaceți timp de 1 oră și 15 minute sau până când orezul este fraged.