Gogoși Suedeze
Gogoșile suedeze sunt o vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 281 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de extract de migdale, zahăr suplimentar, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cum se fac gogoși (cu video) și cafea-Biscoff-gogoși cu slănină, Chiftele Suedeze, și Chiftele Suedeze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți ouăle și zahărul.
Adăugați cartofii, Zara, untul și vanilia.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, nucșoara și ghimbirul; adăugați treptat la amestecul de ouă și amestecați bine. Acoperiți și dați la frigider timp de 1-2 ore.
Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; rulați la 1/2-in. grosime.
Tăiați cu un 2-1/2-in. tăietor de gogoși. Într-o tigaie electrică sau o friteuză cu grăsime adâncă, încălziți uleiul la 375.
Prajiti gogosile, cateva pe rand, pana se rumenesc pe ambele parti, aproximativ 2 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Rulați gogoși calde în zahăr, dacă doriți.