Gogoși Hanukkah cu conserve de căpșuni
Nevoie de un masă vegetariană de dimineață? Gogoșile Hanukkah cu conserve de căpșuni ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 411 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână apă, făină, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 13%. Încercați Gogoși Soofganiyot-Hanukkah, Sufganiyot (Gogoși Cu Jeleu De Hanuka), și Rețetă De Gogoși Hanukkah Evreiești pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1 cană de apă, unt și zahăr la fiert într-o cratiță grea.
Adăugați făină și gătiți, amestecând constant, 3 până la 4 minute sau până când amestecul se îngroașă.
Scoateți din căldură; rece.
Se amestecă amestecul într-un vas de amestecare. Bateți ouăle, câte 1 pe rând, la viteză medie cu un mixer electric, bătând bine după fiecare adăugare. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată.
Pat aluat la 1/8 inch grosime, și se taie aluatul cu stea - sau tăietori cookie în formă de dreidel.
Se toarnă ulei la adâncimea de 1/2 inch; căldură la 37
Prăjiți gogoșile, în loturi, 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se presară cu zahăr pudră.
Cuptorul cu microunde se păstrează într-un vas de sticlă la 1 până la 2 minute sau până se încălzește bine, amestecând o dată.
Serviți gogoși cu conserve și Crme Frache.